Blog / Artikelen over kamperen in Kasterlee

Blog over kamperen in Kasterlee: ontdek tips, verhalen en ervaringen bij Camping Houtum. Lees alles over onze kampeerplekken en meer.

BLOGS

Leer meer over Camping Houtum en onze mooi streek

BLOGS

Leer meer over Camping Houtum en onze mooi streek

Kamperen

Ik ga kamperen op Camping Houtum en neem mee?

Willen jullie binnenkort gaan kamperen? Heb je al eens aan ‘De Kempen’ gedacht? Deze mooie streek is voor sommige kampeerder nog een verborgen schat op camping gebied. Gelukkig gaat hier binnenkort verandering in komen want de Provincie Antwerpen wil van de meer lezen….

Erop uit

De kleine Nete; mooi in ieder seizoen

meer lezen….

Camping Houtum

12 toffe weetjes over camping Houtum

Camping Houtum, landelijk gelegen camping in de pompoengemeente Kasterlee, in de stille Kempen, ..  Dit toffe weetje over onze camping was je wellicht al bekend. Maar weet je ook dat de uitbaters twee broers zijn? En dat die twee broers beste meer lezen….

Camping Houtum

Achter de schermen bij ons Graspopweekend

meer lezen….

Kampeerplaatsen

Basis VS Comfort kampeerplaatsen op camping Houtum, wat zijn de verschillen?

Op camping Houtum hebben we meerdere kampeerplaatsen voor onze gasten. Denk bijvoorbeeld aan een kampeerplaats voor een eigen mobilhome, vouwwagen caravan of tent, vaste chalet plekken en verhuur safaritenten, tipitenten en accommodaties. Kortom dat zijn heel wat verschillende kampeerplaatsen. Eén van meer lezen….

Erop uit

17+ Eetgelegenheden dichtbij Camping Houtum

In Kasterlee hebben we heel wat eetgelegenheden zoals: restaurants en ook cafés waar je goed kan eten. We krijgen regelmatig de vraag van de kampeerders: ‘Wat raden jullie aan om te gaan eten? … Ieder heeft zijn eigen goesting, voorkeur en/of meer lezen….

Camping Houtum

Houtum nieuwtjes en veranderingen in 2023

We hebben in 2023 niet bepaald als camping stilgezeten. We hebben een overzicht gemaakt met onze vernieuwingen. Na het op lijsten waren wij als team behoorlijk trots wat we in 1 jaar met elkaar hebben neergezet. Fietsen te huur Yes, eindelijk meer lezen….