Houtum nieuwtjes en veranderingen in 2023

We hebben in 2023 niet bepaald als camping stilgezeten. We hebben een overzicht gemaakt met onze vernieuwingen. Na het op lijsten waren wij als team behoorlijk trots wat we in 1 jaar met elkaar hebben neergezet.

Fietsen te huur

Yes, eindelijk zijn we zover gekomen dat we 4 e-bikes en 2 mountainbikes in verhuur kunnen aanbieden. Dit stond al lang op onze verlanglijst en tijdens het voorbije seizoen was het gelijk een succes. Onze gasten waren erg tevreden over onze fietsverhuur.

Fietsen op Camping Houtum

Bewegwijzering op de camping

Op meerdere plaatsen van de camping hebben we bewegwijzeringsborden geplaatst. Eenvoudig te volgen en handig voor wie de allereerste keer op de camping komt overnachten én ook handig voor wie de weg een beetje kwijt zou zijn. Feedback altijd welkom!

Omheining tussen de boerengolf én de Kleine Nete

Voor wie graag wandelt naar de Kleine Nete en / of de horecazaken die vlakbij de Netevallei liggen: de wandelroute is ietwat aangepast! Omwille van de veiligheid van de spelende kinderen op Domein De Putten, maar ook om ongewenste gasten te weren tijdens sluitingsuur, is er een omheining geplaatst richting Kleine Nete. Jullie geraken nog wel tot de Netevallei maar ga via smalste poort linksgelegen in datzelfde hekwerk.

Ook actief op Instagram

Sinds april zijn we actief op Instagram onder de domeinnaam ‘campinghoutum’ . Tijdens het seizoen posten we meermaals per week berichten over de Camping alsook interessante weetjes over Kasterlee en omstreken. Wil je graag al een glimp opvangen van wie we zijn en wat we doen, of wil je op de hoogte blijven van wat er hier allemaal te beleven valt, zeker kijken! Reageren stellen we ook heel erg op prijs!

Camping Houtum op Instagram

Invalide douche en wc geüpgraded

Omdat we het belangrijk vinden dat de camping voor iederéén vrij toegankelijk én comfortabel genoeg is hebben we, mede onder impuls van Toerisme Vlaanderen, aanpassingen gedaan aan de sanitaire ruimte voor mensen met een beperkte mobiliteit. Een speciale labelcommissie bestaande uit onafhankelijke vertegenwoordigers van de handicapbeweging en van de toeristische sector, komt jaarlijks ter plaatse om te kijken welke knelpunten nog aangepakt moeten worden.

We zijn zeer blij met de hernieuwing van het A toegankelijkheidslabel. Het prijkt aan de zwarte muur voor onze receptie. We weten dat we dit moeten verdienen, dus we blijven alert voor toekomstige knelpunten.  

Sanitair Camping Houtum

Nieuw boekingssysteem

Dit jaar zijn wij overgeschakeld naar een nieuwe reserveringsplatform met live beschikbaarheid op plattegrond waardoor kampeerders zelf een voorkeursnummer kunnen reserveren. We krijgen positieve reacties zoals: makkelijker in gebruik én snellere reservering, Daar doen we het voor!

Nieuwe speeltuin bij Domein de Putten

Voorbije zomer hebben de collega’s van Domein de Putten enkele prachtig nieuwe speeltoestellen geïnstalleerd. De vernieuwing van de buitenspeeltuin wordt duidelijk gesmaakt door het al klauterende, klimmende en spelende kleine grut! Kom zeker ook eens een kijkje nemen tijdens de schoolvrije momenten op woensdagnamiddag, zaterdag, zondag en de schoolvakantiedagen.

Tipitenten en Safaritenten

Dit jaar hadden kampeerders de mogelijkheid om in tipi- en safaritenten te verblijven: een beetje ‘glamping’ op Camping Houtum, maar georganiseerd door andere bedrijven. Vanaf 2024 gaan we dit met veel plezier en goesting zelf doen! Voor de kampeerders die houden van back-to-basics mét toch wat extra comfort, betekent dit dat er rechtstreeks via onze website twee tipitenten en twee safaritenten gereserveerd kunnen worden tussen 26 april en 15 september 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *