Ons domein

Samen met Café de Congé en De Putten vormt Camping Houtum een domein om 'duimen en vingers af te likken'. Er is voor ieder wat wils. De kleinsten kunnen ravotten in de binnen- en buitenspeeltuinen, de volwassenen kunnen een terrasje doen of gezellig tafelen. Jong en oud kunnen beachvolleyen, petanquen, fietsen en wandelen, ... of lekker languit liggen in een zeteltje onder de zon kan ook natuurlijk ...

Klik hier om onze folder te bekijken.

Wat is er bij ons te doen?

Hét paradepaardje van de Kempen zijn vooreerst de honderden kilometers aan wandel-, fiets- en mountainbike routes. Ontdek ze allemaal via onze 'Ontdek de regio' pagina.

Zin in iets sportiefs? Wat dacht je van een petanquetoernooi of een wedstrijdje beachvolleybal? Achter Café de Congé, vlakbij het terras,  liggen het petanque - terrein   en het beachvolleybalveld voor je klaar. Je mag er gratis gebruik van maken. 

Kinderen kunnen uren ronddolen in de binnen- en buitenspeeltuinen. Geen tijd om zich te vervelen.  En met wat geluk vinden ze er een nieuw speelkameraadje. 

De dierenliefhebbers kunnen de geitjes bewonderen op onze geitenweide. Strelen mag, als ze dichterbij durven te komen. Als je ze echt graag wil voederen, dan kan dat met een potje aangepast voeder dat te koop is in 't tofste Speelhuis van Domein de Putten. 

Geen zin om te koken? Bij Domein de Putten kan je terecht voor snacks en warme gerechten. Familierestaurant Moe Marie opent op zaterdag en zondag ook de deuren voor een all-in formule met klassiekers uit de Vlaamse keuken: samen gezellig aan tafel terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuinen. Wil je liever in je camper, caravan of op de tentplaats eten: breng je eigen pot mee om b.v. soep of knapperige frietjes af te halen. Het kan!

Wie graag 'een terraske' doet of  even wil komen opladen bij een koffie, biertje, wijn, cocktail, mocktail en zoveel meer, kan terecht in Café de Congé.  Zet je neer met een glas of tas in de hand en bij een 'goei muziekske' zeggen we graag: "Schol!". 

We geven ook nog graag mee dat op gans ons domein een 'honden getolereerd'-beleid geldt. Dat wil zeggen dat je hond (maximaal twee) welkom is mits het volgen van enkele regels: geen aanvals- of agressieve honden. Ook lawaaierige honden zijn niet welkom. Hou je hond steeds aan de leiband. Op en rond het domein (ook in de bossen en velden) geldt een strikte opruimplicht. Honden zijn niet toegestaan in het café en ook niet in de brasserie, wel op het terras. En tot slot: honden zijn niet toegestaan in onze huuraccommodaties, en dit ongeacht hun grootte of ras. 

Neem een kijkje op de website van onze partners:

Domein de putten
Café de Congé

De kleine Nete
Kampeerplaats
Camping Houtum
Accomodaties - Camping Houtum
Accommodatie
Dierenweide
Houtum
Terras
Beachvolleybal
Verhuur Camping Houtum
Verhuur Camping Houtum
Verhuur Camping Houtum
DSC00601
Terras - April (1)
DSC00605
DSC00594
De kleine Nete Kampeerplaats Camping Houtum Accomodaties - Camping Houtum Accommodatie Dierenweide Houtum Terras Beachvolleybal Verhuur Camping Houtum Verhuur Camping Houtum Verhuur Camping Houtum DSC00601 Terras - April (1) DSC00605 DSC00594

Foto's van de omgeving met dank aan fotograaf Jan Bon Junior