Accommodaties

Zin in vakantie? Een nachtje of een week(endje) weg… enkele dagen wandelen, fietsen, mountainbiken of kajakken, met de kinderen naar Bobbejaanland en ’s avonds neerploffen in de zetel en slapen in een comfortabel bed?

Je bent van harte welkom op Camping Houtum, gelegen vlakbij de Kleine Nete, te midden van velden en weiden, op een boogscheut van de Kastelse bossen en de Kempense Heuvelrug met zijn Slapende Reus. Net iets buiten het centrum van Kasterlee gelegen maar wel dichtbij, op loopafstand van diverse supermarkten en goed bereikbaar via de grote invalswegen.

Wij hebben drie soorten accommodaties te huur, geschikt voor maximum 2, 4 of 6 personen met elk hun eigen kenmerken en specificaties. We hebben ervoor gekozen om iedere accommodatie de naam te geven van een typisch Kempense streekboom.

Onze accommodaties

Check-in & Check-out 

  • Op de dag van aankomst bent u vanaf 15.00 uur welkom. De dag van vertrek vragen wij u om vóór 11.00 uur de accommodatie netjes en borstelschoon achter te laten, al het poetsmateriaal is hiervoor aanwezig. Het bed- en badlinnen vragen we om te verzamelen op de vloer van de badkamer.
  • Op zondagen kan je altijd en in elke accommodatie gratis uitchecken tot 15.00 u. Inchecken kan immers nooit op een zondag. 
  • Bij aankomst liggen het bed- en het badlinnen, het schoonmaaksetje en de 2 cups voor het Nespresso apparaat voor u klaar, inclusief een infobrochure over de camping en de omgeving. 
  • Er is een streng verbod op huisdieren en op roken in al onze accommodaties.

Vergelijk onze accommodaties

Al onze accommodaties zijn voorzien van een terras en zijn gelegen op ruime plaatsen zodat u ook van onze tuinomgeving kan genieten. Er is gratis wifi voorzien en een parkeerplaats vlakbij de accommodatie of op wandelafstand.  

Elke accommodatie beschikt over verwarming.  Sommigen zijn echter niet bestand tegen de winter waardoor ze tussen 15 november en 15 februari niet te boeken zijn. 

In elke accommodatie is een microgolfoven voorzien, alsook keukenmateriaal, waterkoker, koffiezetapparaat (Nespresso-systeem), ijskast met vriesvak, voldoende tafelservies en bijhorend bestek.

Voor ieder verblijf voorzien we bed- en badlinnen en een keukenhanddoek. We zorgen ook voor de eindschoonmaak. Voor zowel het linnen als de eindschoonmaak wordt een eenmalige kost in rekening gebracht bij de reservatie: schoonmaak € 40 per accommodatie en linnen € 6 per persoon per boeking ouder dan 12 jaar.

Wat zijn dan de verschillen? Die ontdekt u hieronder of op de detailpagina’s van elke accommodatie.

Kenmerken

Lijsterbes

De Witte Linde

De Eik

Fornuis

Airco

TV + zitbank

Keukentafel + stoelen

Wc

Douche

Warm water

Aantal personen

2

4

4 of 6

Grootte van de accommodatie 

10 m²

24 m²

47 m²

Richtprijs per nacht

€ 70

€ 115

€ 135

Roken en huisdieren

Ontdek ze hier...

Verhuur Camping Houtum

2 Persoons

Te boeken per nacht

Verhuur Camping Houtum

4 persoons

Te boeken per nacht

Verhuur Camping Houtum

4/6 persoons

Per weekend of (mid)week