Accommodaties

Zin in vakantie? Een nachtje of een week(endje) weg… enkele dagen wandelen, fietsen, mountainbiken of kajakken, met de kinderen naar Bobbejaanland, ’s avonds neerploffen in de zetel, en slapen in een comfortabel bed?

Je bent van harte welkom op Camping Houtum, gelegen vlakbij de Kleine Nete, te midden van velden en weiden, op een boogscheut van de Kastelse bossen en de Kempense Heuvelrug met zijn Slapende Reus. Net iets buiten het centrum van Kasterlee gelegen maar wel dichtbij, op loopafstand van diverse supermarkten en goed bereikbaar via de grote invalswegen.

Wij hebben vier soorten accommodaties te huur, geschikt voor maximum twee, vier of zes personen. Elke accommodatie heeft zijn eigen specifieke kenmerken. We hebben ervoor gekozen om iedere accommodatie de naam te geven van een typisch Kempense streekboom.

Onze accommodaties

Onze accommodaties

Verhuur Camping Houtum

2 Persoons

4 Persoons

6 persoons

Check-in & Check-out 

  • Op de dag van aankomst ben je vanaf 15.00 uur welkom. De dag van vertrek vragen wij je om vóór 11.00 uur de accommodatie netjes en borstelschoon achter te laten. 
  • Op zondagen kan je altijd en in elke accommodatie gratis uitchecken tot 15.00 uur. Inchecken kan immers nooit op een zondag. 
  • Bij aankomst liggen het bed- en het badlinnen, een schoonmaaksetje, theezakjes en koffiecups, én een infobrochure over de camping en de omgeving, voor je klaar. 
  • Douchekaart(en) zijn inclusief voor De Witte Lindes en De Lijsterbes. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij check-in mits een waarborg van € 10 per kaart. 
  • Een slagboomkaart is voorzien voor De Witte Lindes, De Kleine Eik en De Grote Eik. Ook tegen een waarborg van € 10.  Slechts 1 auto per accommodatie is toegestaan op het terrein binnen de slagbomen. 
  • Er is een streng verbod op huisdieren en op roken in al onze accommodaties.

Vergelijk onze accommodaties

De meeste accommodaties zijn voorzien van een terras én zijn gelegen op ruime plaatsen zodat je ook van onze tuinomgeving kan genieten. Enkel de Hoogstammen, die zich op de tentenweide bevinden, beschikken niet over een terras. Er is gratis wifi voorzien en een parkeerplaats vlakbij de accommodatie of op wandelafstand.  

Elke accommodatie, behalve De Hoogstam, beschikt over verwarming.  Sommigen zijn echter niet bestand tegen de winter waardoor ze tussen 11 november en 31 maart niet te boeken zijn. 

In elke accommodatie is een microgolfoven* voorzien, alsook keukenmateriaal, koffiezetapparaat (Nespresso-systeem), waterkoker,  ijskast met vriesvak*, voldoende tafelservies en bijhorend bestek.
 * Enkel bij De Hoogstam is er geen microgolf, en een elektrische koelbox i.p.v. een ijskast.  

Voor ieder verblijf voorzien we bed- en badlinnen en een keukenhanddoek. We zorgen ook voor de eindschoonmaak. Voor zowel het linnen als de eindschoonmaak wordt een eenmalige kost in rekening gebracht bij de reservatie: schoonmaak € 40 per accommodatie en linnen € 6 / persoon vanaf 13 jaar.

Wat zijn dan de verschillen? Die ontdek je hieronder of op de detailpagina’s van elke accommodatie.

Kenmerken

Lijsterbes

De Witte Linde

De Eik

De Hoogstam

Type

Cabin

Tinyhouse

Chalet

Tipitent

Fornuis

Airco

TV + zitbank

Eettafel + stoelen

Toilet

Douche

Warm water

Aantal personen

2

4

4 of 6

4

Grootte van de accommodatie 

10 m²

24 m²

47 m²

20 m²

Minimaal aantal nachten

1

1

2

1

Roken en huisdieren

Ontdek ze hier...

Verhuur Camping Houtum

2 Persoons

Te boeken per nacht

Verhuur Camping Houtum

4 persoons

Te boeken per nacht

Verhuur Camping Houtum

4/6 persoons

Te boeken vanaf 2 nachten

4 Persoons

Te boeken per nacht