__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-3)","hsl":{"h":204,"s":0.74,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
RESERVEER
Camping Houtum
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"4d9ad":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"4d9ad":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.01,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"4d9ad":{"val":"rgb(38, 169, 231)","hsl":{"h":199,"s":0.8,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Accommodaties

Zin in vakantie? Een nachtje of een week(endje) weg… enkele dagen wandelen, fietsen, mountainbiken of kayakken, met de kinderen naar Bobbejaanland en ’s avonds neerploffen in de zetel en slapen in een comfortabel bed?

U bent van harte welkom op Camping Houtum, gelegen vlakbij de Kleine Nete, te midden van velden en weiden, op een boogscheut van de Kastelse bossen en de Kempense Heuvelrug met zijn Slapende Reus. Net iets buiten het centrum van Kasterlee maar wel dichtbij, op loopafstand van diverse supermarkten, en perfect bereikbaar via diverse grote invalswegen.

Wij hebben vier verschillende soorten accommodaties te huur, geschikt voor 2, 4 of 6 personen met elk hun eigen kenmerken en specificaties. We hebben ervoor gekozen om elke accommodatie de naam te geven van een typisch Kempense streekboom.

Onze accommodaties

Verhuur Camping Houtum

2 Persoons

Verhuur Camping Houtum

4/6 persoons

Verhuur Camping Houtum

4 persoons

Check-in & Check-out 

  • Op de dag van aankomst bent u vanaf 15.00 uur welkom. De dag van vertrek vragen wij u om vóór 11.00 uur de accommodatie netjes en borstelschoon achter te laten, het poetsmateriaal is hiervoor aanwezig. Het bedlinnen en de handdoeken vragen we om te verzamelen op de vloer van de badkamer.
  • Bij aankomst liggen het bedlinnen, het schoonmaaksetje en de 2 cups voor het koffiezetapparaat voor u klaar. U krijgt ook een infobrochure die bij uw accommodatie hoort.
  • Huisdieren of roken is in al onze accommodaties ten strengste verboden.

Vergelijk onze accommodaties

Al onze accommodaties zijn voorzien van een terras en zijn gelegen op ruime plaatsen zodat u ook van onze tuinomgeving kan genieten. Er is gratis wifi voorzien en een parkeerplaats vlakbij de accommodatie of op wandelafstand.  Tevens beschikken ze allemaal over verwarming zodat ze het jaar rond gebruikt kunnen worden.

In elke accommodatie is een microgolf voorzien, keukenmateriaal, waterkoker, koffiezetapparaat (Nespresso-systeem), ijskast met vriesvak en alle porselein en bestekken.

Voor ieder verblijf voorzien bedlinnen, badkamer linnen en een keukenhanddoek. Ook de eindschoonmaak verzorgen we. Voor beide zaken wordt een eenmalige kost in rekening gebracht bij de reservatie.

Wat zijn dan de verschillen? Die ontdekt u hieronder of op de detailpagina’s van elke accommodatie.

Kenmerken

Lijsterbes

De Witte Linde

De Eik

Rode Beuk

Fornuis

Verwarming elektrisch

Verwarming centraal

Airco

TV + zitbank

Keukentafel + stoelen

Wc

Douche

Warm water

Aantal personen

2

4

4 of 6

5

Grootte van de accommodatie 

10 m²

24 m²

47 m²

48 m²

Bij iedere eerste overnachting worden zowel schoonmaakkosten als kosten bedlinnen gerekend.

Ontdek ze hier...

Verhuur Camping Houtum

2 Persoons

Verhuur Camping Houtum

4/6 persoons

Verhuur Camping Houtum

4 persoons