Jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Camping Houtum biedt al meer dan 40 jaar staplaatsen aan voor stacaravans of chalets. Volledig uitgerust met electriciteit, water, riool, kabel TV, enz.  kan je comfortabel genieten van jouw stukje rust in Kasterlee. Er is plaats voor een 100-tal installaties, met plaatsoppervlaktes van 130 tot 280 m²!

Geïnteresseerd? Bekijk onze voorwaarden en prijzen en neem  vrijblijvend contact met ons op.  Of kom gewoon eens een kijkje nemen. Kijk bij ‘Stacaravan kopen’ voor ons aanbod van nieuwe en tweedehands chalets en stacaravans. 

Wanneer zijn wij een perfect match voor jou? 

 • Als jij ook houdt van de natuur en bijvoorbeeld een boom als een mooi levend ding ziet dat schaduw biedt voor de mens en plaats biedt voor het leven van tal van diersoorten.
 • Als jij ook liever een haag ziet staan dan een hekwerk en liever echt gras of boomschors verkiest boven namaak.
 • Als jij ook graag hebt dat mensen elkaar respecteren en 's ochtends vriendelijk goeiemorgen zwaaien.
 • Als jij ook vindt dat alle generaties hier thuis horen van de kleinste, speelse kinderen tot de oudste, kranige grootouders.
 • Als jij ook houdt van fatsoenlijkheid en netheid en mee wil werken aan een prachtige uitstraling van ons domein. 
 • Als jij je kan vinden in al die zaken, kom dan zeker eens een keer langs bij Camping Houtum.

We geven ook nog graag mee dat op gans ons domein een 'honden getolereerd'-beleid geldt. Dat wil zeggen dat je hond welkom is mits het volgen van enkele regels: geen aanvals- of agressieve honden / Ook lawaaierige honden zijn niet welkom / Hou je hond steeds aan de leiband / Op en rond het domein (ook in de bossen en velden) geldt een strikte opruimplicht / Honden zijn niet toegestaan in het café en ook niet in de brasserie, wel op het terras

1. Aansluitingen en installatie

Indien je een bestaande installatie overneemt op Camping Houtum, betaal je het eerste jaar een éénmalige dossierkost en aansluitrecht voor de nutsvoorzieningen elektriciteit, water en riolering ten belope van 300.00 EUR. De aansluitingen van elektriciteit, water en riolering gebeuren via Camping Houtum tot boven de grond. Voor de verdere aansluitingen ben je zelf verantwoordelijk.

Indien je zelf met een eigen installatie wenst te komen kan dat ook. Je kan bij ons altijd informeren naar goede partners inzake transport en plaatsing. Wij zorgen ervoor dat de dag van de plaatsing iemand van ons aanwezig is om alles in goede banen te leiden. Ook sluiten wij water, riool, TV en elektriciteit aan vanuit onze aansluitpunten. Voor deze service en entree-recht betaal je éénmalig 2500 EUR.

2. Waarborg op de plaats

Je betaalt een waarborg ten belope van 1000 EUR. Deze is éénmalig en terugvorderbaar bij vertrek als aan alle voorwaarden is voldaan. Zie ons huishoudelijk reglement. Op eigen initiatief kan deze op een geblokkeerde rekening worden gestort bij een Belgische bank naar keuze. Deze is ook betaalbaar via overschrijving of cash aan de receptie tegen ontvangstbewijs.

3. Verbruikskosten

 • De televisiedistributie verloopt via satelliet. Wij hebben zelf een installatie staan die over gans de camping signaal distribueert. De jaarlijkse vergoeding voor het digitale signaal wordt je gratis aangeboden.
 • Je beschikt over een elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère. In het abonnement is 150 Kilowatt gratis verbruik voorzien. Indien je meer verbruikt wordt dit per KW aangerekend. Door de huidige schommelingen in energieprijzen kunnen wij hiervoor geen vaste prijsafspraak bieden.
 • Water is gans het jaar te gebruiken. Er zit per plaats een aansluiting in de grond zodat je zelf kan kiezen of je in de winter al dan niet het water aan laat staan. Hier zit geen meter op en wordt je dus ook gratis aangeboden.
 • Over gans het park ligt riolering waar je gratis gebruik van kan maken.
 • Gas werkt met gewone propaan bussen. Deze kan je bestellen bij ons en worden dan ter plekke geleverd of je kan deze zelf ergens laten vullen, aan jou de keuze.
 • Afval wordt door ons twee maal per week opgehaald. Papier&karton, glas en GFT zijn gratis. Restafval en PMD moeten in speciale zakken te verkrijgen op de receptie. De eerste 10 restafval zakken worden je ook gratis aangeboden.

4. Tarieven (wijzigingen onder voorbehoud)

Terrein

Terrein oppervlakte

Tarief

Gemeente-, milieu- en provinciale belasting

Totaal

Terrein 1

Vanaf 120 m²

€ 1 465

€ 106

€ 1 571

Terrein 2

Vanaf 140 m²

€ 1 737

€ 106

€ 1 843

Terrein 3

Vanaf 190 m²

€ 2 065

€ 106

€ 2 171

Terrein 4

Vanaf 240 m²

€ 2 468

€ 106

€ 2 574

Terrein

Terrein oppervlakte

Tarief

Gemeente-, milieu- en provinciale belasting

Totaal

Terrein 1

Vanaf 130 m²

€ 1 361

€ 106

€ 1 467

Terrein

Terrein oppervlakte

Tarief

Gemeente-, milieu- en provinciale belasting

Totaal

Terrein 2

Vanaf 150 m²

€ 1 613

€ 106

€ 1 719

Terrein

Terrein oppervlakte

Tarief

Gemeente-, milieu- en provinciale belasting

Totaal

Terrein 3

Vanaf 200 m²

€ 1 918

€ 106

€ 2 024

Terrein

Terrein oppervlakte

Tarief

Gemeente-, milieu- en provinciale belasting

Totaal

Terrein 4

Vanaf 250 m²

€ 2 292

€ 106

€ 2 398

5. Praktische mededeling – informatie

 • Douchen kan in het sanitair aan € 0.05 per 10 seconden.
 • Alle aansluitingskosten vanaf aansluitpunt zijn ten laste van de verblijven.
 • Ons seizoen loopt telkens van 1 april tot 31 maart.
 • Onze jaarlijkse sluitingsperiode geldt ook voor wie een jaarplaats huurt. Voor 2024 betekent dit dat overnachtingen NIET toegestaan zijn vanaf 12 november tot en met 12 december!
 • Honden worden getolereerd maar dienen altijd aan de leiband te blijven. Er geldt volledige opruimplicht zowel op het domein als er buiten. Het plaatsen van hekwerk op de plaats is niet toegestaan.

Momenteel zijn al onze jaarplaatsen volzet en werken we met een wachtlijst.

Wil je op de hoogte worden gehouden van lege plaatsen?

Informeer dan via het contactformulier naar onze jaarplaatsen.