__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-3)","hsl":{"h":204,"s":0.74,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
RESERVEER

Stacaravan kopen

Op deze pagina vindt je alle installaties die te koop staan op Camping Houtum.

In de titel wordt telkens aangegeven of het om een klassieke stacaravan, dan wel een moderne chalet gaat. Wat is het verschil? Dat zit hem vooral in de isolatie, afwerking en gebruik van materiaal. De chalets zijn veel wintervaster en solider van structuur. De stacaravans zijn echte zomer- en vakantieverblijven.

De meeste installaties worden helemaal afgewerkt aangeboden om ter plaatse te blijven staan. Sommige dienen echter enkel om te worden verwijderd van het domein. Informeer even naar de mogelijkheden.

Komt u graag eens een kijkje nemen? Dat kan in principe altijd maar liefst na afspraak zodat wij u zeker kunnen verder helpen.

Jonge occasie chalet: Maat Valencia Bouwjaar: 2016

Een model met central-living en centrale verwarming. Deze chalet heeft 3 slaapkamers waardoor je met 6 mensen hier kan verblijven, of een extra bergruimte kan inrichten. Een budgetvriendelijk model met alle comfort dat Maat te bieden heeft. Klik hier voor details.

Vraagprijs: €38.500
VOORJAARSKORTING! € 35.500