Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Het vrolijke gezang van de vogeltjes of het vriendelijke geloei van een grazende koe. In Camping Houtum ontwaak je elke ochtend met een grote glimlach. De stress van alledag valt hier meteen van je af.

Zeventig netjes ingerichte plaatsen voor tenten, caravans, mobilhomes of vouwtenten staan voor je klaar. Of je nu een dag, een week, een maand of een half jaar blijft, je bent altijd van harte welkom! Dankzij het aangelegde groen tussen de plaatsen verblijf je in een mooie natuurlijke omgeving. De vele hagen creëren gezellige plekjes en een rustig hoekje voor een goed boek.

Wil je meer informatie over langere verblijven? Voorjaar, najaar of seizoensplaats? Vraag ernaar via ons contactformulier. We sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug. 

Tussen 15 december en 15 februari zijn omwille van de mogelijks slechte weersomstandigheden onze basisplaatsen niet ter beschikking.

Ook zijn omwille van de mogelijks slechte weersomstandigheden onze comfortplaatsen niet altijd berijdbaar. We houden altijd een dolomiet verharde parking van 10 bij 4 meter vrij als alternatief, vlakbij uw normale plaats en dus ook met aansluitingen. De camper- en tentplaatsen zijn uiteraard wel altijd beschikbaar.

Sowieso sluiten wij tussen 14 november en 15 december 2022 en zijn er dus geen plaatsen beschikbaar. 

Comfortplaatsen
Kampeerplaats
Kampeerplaats
Houtum
Sanitair
Sanitair - Camping Houtum
Comfortplaatsen Kampeerplaats Kampeerplaats Houtum Sanitair Sanitair - Camping Houtum