__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-3)","hsl":{"h":204,"s":0.74,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
RESERVEER
Camping Houtum
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"4d9ad":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"4d9ad":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.01,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"4d9ad":{"val":"rgb(38, 169, 231)","hsl":{"h":199,"s":0.8,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Corona/COVID19 maatregelenOPGELET!

Camping Houtum is gesloten voor toeristische bezoeken van 18/11 tot 15/12.


Na 1,5 jaar van hoop en wanhoop, vertrekken en stoppen, plezier en miserie zijn we stilaan moe gestreden. Deze week testte ook nog eens één van de uitbaters positief. Het kleine familiebedrijf dat we zijn, betekent dit dat quasi iedereen zich moeten laten testen en in quarantaine moet. Dit maakt de praktische bedrijfsvoering dermate lastig en het risico voor onze gasten dermate groot dat we de drastische beslissing nemen om voor enkele weken te sluiten voor toeristische bezoeken.

Dat betekent dat onze vaste jaargasten uiteraard wel naar hun eigen stacaravan kunnen komen. Maar onze receptie en sanitair gebouw zal gesloten blijven. 

We kunnen momenteel gewoon niet de service bieden die jullie van ons gewend zijn. We geven ook eerlijk toe dat de motivatie even zoek is na alle nieuwe maatregelen om te blijven gaan. We hopen allen Kerst te kunnen vieren met gezin en familie en in het voorjaar toch volle bak in het nieuwe seizoen kunnen vliegen. Maar daarvoor moet niet enkel Covid onder controle zijn maar ook onze mindset terug klaar zijn voor de seizoensdrukte.


Hopend op jullie begrip zien we elkaar snel weer, in beter tijden!


Opgelet voor buitenlandse reizigers! U dient u een formulier in te vullen van zodra u langer dan 48u wenst te verblijven in België. Dit formulier dient minstens 48u voor aankomst ingevuld te worden:

https://travel.info-coronavirus.be/nl/public-health-passenger-locator-form

Inleiding

In het kader van de strijd tegen COVID-19 gelden op het hele Belgische grondgebied veiligheidsregels. Informatie vanwege de overheid vindt u op de website www.info-coronavirus.be in meerdere talen. Toeristische info kan u vinden op de website van Toerisme Vlaanderen

In België opereren kampeerbedrijven en vakantiebedrijven volgens een veiligheidsprotocol met veiligheidsmaatregelen voor een veilig verblijf. Op deze pagina vindt u een samenvatting van de voornaamste gedragsregels. Volg prioritair steeds de regels en instructies van het recreatiebedrijf waar u zelf te gast bent. Wij wensen u een veilig kampeerverblijf in Vlaanderen!

Algemeen

 • Houd 1,5 meter afstand tegenover alle personen die niet tot uw huishouden behoren.
 • Was/ontsmet uw handen veelvuldig per dag. Doe dit zeker telkens voor en na een bezoek aan gemeenschappelijke voorzieningen.
 • Gebruik papieren zakdoeken en gooi die in de afsluitbare opvangbakken. Indien geen papieren zakdoeken voorhanden, nies dan in de elleboog.
 • Draag bij plaatsen waar sociale afstand moeilijk is en/of waar het verplicht wordt een mondmasker.
 • Ga na het bezoek aan gemeenschappelijke voorzieningen direct weer naar uw eigen verblijf.
 • Blijf thuis of vertrek onmiddellijk van het terrein als u zich ziek voelt of één een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, ademhalingsproblemen, verhoging (tot 38 °C) of koorts (vanaf 38° C).
 • Schud geen handen, geef geen kussen.
 • Volg steeds de aangegeven verplichte routes, aanlooplijnen en afstandslijnen.
 • In de milieustraat/het afvalpark worden de regels van sociale afstand gevolgd. Ontsmet nadien uw handen.
 • Na gebruik van de stortbak voor het chemisch toilet dienen de handen te worden gereinigd. Na het terugplaatsen van het chemisch toilet (cassette) worden meteen opnieuw de handen gewassen in of aan het verblijf.
 • Betalen gebeurt indien mogelijk met pin of contactloos.

Receptie

 • De receptie heeft terug reguliere openingstijden. Bekijken onze contact pagina voor meer info. 
 • In de receptie wordt slechts een 1 gast binnengelaten
 • Reservaties en boekingen gebeuren liefst vooraf online/digitaal en/of telefonisch.

Sanitair

 • Onze sanitaire gebouwen zijn geopend, inclusief de afwaszone en wasserij. 
 • Het chemisch toilet voor lozingen bevindt zich buiten en is toegankelijk.
 • De afval containers bevinden zich buiten en zijn toegankelijk.

Restaurant/ Café

Deze is momenteel buiten seizoen sowieso gesloten.

Verhuuraccommodatie

 • Gasten in verhuuraccommodatie maken maximaal gebruik van de eigen sanitaire voorzieningen in de verhuuraccommodatie.
 • Na elk verblijf is er extra aandacht voor schoonmaak en daarna het ontsmetten van alle handcontactpunten, kasten, bergingen, enz. Het verblijf wordt tijdens de schoonmaak minstens 20 minuten goed verlucht. 

Tot Slot

Als iedereen deze richtlijnen volgt, zorgen we samen dat uw verblijf en vakantie in veilige omstandigheden kan verlopen. Dank bij voorbaat voor uw medewerking!